Notice: Array to string conversion in /www/webvol11/fg/zjdnt4imhx3ao6n/treehotel.se/public_html/modules/mod_sp_smart_slider/helper.php on line 74

Notice: Array to string conversion in /www/webvol11/fg/zjdnt4imhx3ao6n/treehotel.se/public_html/modules/mod_sp_smart_slider/helper.php on line 75

Notice: Array to string conversion in /www/webvol11/fg/zjdnt4imhx3ao6n/treehotel.se/public_html/modules/mod_sp_smart_slider/helper.php on line 79
Konferens

Konferens

Konferens

Konferenspaket

En konferens på Treehotel handlar om att komma bort från vardagsstressen och istället kunna njuta av stillheten, arkitekturen, naturen, maten och aktiviteterna. Vi erbjuder en miljö som rekreerar, inspirerar och öppnar upp för kreativa möten.

Dragonfly är ett välutrustat konferensrum för grupper på upp till tolv personer. Rummet, som är ritat av Rintala Eggertsson Architects, är cirka 50 kvadratmeter stort och sitter på sex meters höjd med en vidunderlig utsikt.

Treehotel strävar alltid efter att ligga i framkant gällande miljöarbete, arkitektur och ingenjörskonst. Vårt nya trädrum – Trollsländan, är ett tydligt spår av detta då inget liknande har skapats någonstans i världen. Det 53 kvadratmeter stora och 20 ton tunga trädrummet som sitter på sex meters höjd är en helt unik skapelse signerad Sami Rintala. Dragonfly är ett välutrustat, modernt konferensrum för grupper på upp till tolv personer. Dessutom finns sängplatser för 4 personer fördelat på två sovrum.

Dagskonferensen

Spendera en hel arbetsdag i den mest kreativa miljö ni kan tänka er. Ni får en heldags- konferens (08.00 – 17.00), frukostmacka, lunch, kaffe, mineralvatten, anteckningsmaterial, toppmodern konferensutrustning och en fantastisk utsikt. Aktiviteter ingår endast i Deluxepaketet. Ni kan boka för minst 6 och max 12 personer.

Lunch till lunch

Anländ till Treehotel någon gång under förmiddagen och avnjut en stärkande och utsökt lunch, innan er konferens drar igång klockan 14.00. Kvällen är ett utmärkt tillfälle att prova på någon av våra aktiviteter och njuta av det finaste det norrländska köket har att erbjuda. Natten spenderar ni på Treehotel i delat boende. Konferensen fortsätter på morgonen och avslutas med lunch innan avfärd. Aktiviteter ingår endast i Deluxepaketet. Ni kan boka för minst 6 och max 12 personer.

Deluxe

Konferenspaketet för er som söker det lilla extra startar på förmiddagen med exklusivt mottagande och lunch. Här introduceras ni till er butler som gör er sällskap under vistelsen. Ni konfererar efter behag och vi serverar utvalda cocktails i Trollsländan före tre-rättersmenyn som ni kan avnjuta i restaurangen eller under öppen himmel om vädret tillåter. Under kvällen har ni privat tillgång till badtunna och bastu. Dag två startar med tid för konferens fram till lunch och sedan spenderar ni eftermiddagen, tillsammans med erfarna guider, i vår ziplinebana. Ni kan boka för minst 6 och max 12 personer.

Mat, kärlek och omtanke

Ett besök på Treehotel handlar om att uppleva stillheten, naturen, designen och sist men inte minst smakerna. Likt resten av Treehotel är Brittas restaurang svår att jämföra med annat. Det handlar inte om Michelinstjärnor, vita linnedukar eller ostronhandskar. Det handlar om mat, kärlek och omtanke.

Visserligen serverar vi de finaste råvaror som det norrländska skafferiet har att erbjuda, men utan kärleken och omtanken hade Brittas bara varit en riktigt bra norrländsk restaurang.

Maten hos oss är noggrant komponerad utifrån färska, vilda, lokala råvaror och det är ett sant nöje att bjuda er till bords.

Alternativa upplevelser

En konferens är inte fulländad utan tid för rekreation. På Treehotel vill vi att ni ska trivas oavsett om ni gör er bäst på en klippvägg eller i en hängmatta. Därför har vi ett brett utbud av aktiviteter som passar både de mest äventyrslystna och de som föredrar en stund i bastun.

Våra erfarna guider tar väl hand om er oavsett önskemål och erfarenhetsnivå. Ta gärna en stund att läsa om de aktiviteter vi erbjuder här.

Extraordinärt boende

Treehotel erbjuder en unik boendeupplevelse med modernt designade trädrum mitt i en orörd natur. Med sex världsunika rum får ni möjlighet att i en bekväm och spännande miljö låta er inspireras av både arkitekturen och naturen.

Vila ut och ladda batterierna eller njut av ett glas vin och utsikten efter en produktiv dag i Trollsländan. Våra trädrum gör er konferens till en helgjuten och minnesvärd upplevelse.

FAKTA BOENDE

 • 6 trädrum
 • 23 bäddar
 • 12 konferensplatser i styrelsesittning
 • Modern AV-teknik
 • Bastu
 • Badtunna
 • Fullständiga rättigheter
 • Ytterligare 20 bäddar på Brittas pensionat

SJÄLVKLARHETER

 • Trådlöst bredband
 • Kaffe och te
 • Miljövänligt
 • Säkert
 • Personlig service

Här hittar du fullständig information och bilder på alla våra boendealternativ.

Priser

Fullständig information om de olika paketen kan du läsa om till vänster. För specefika önskemål, vänligen kontakta oss på booking@treehotel.se

Fakta

- Namn: Dragonfly
- Byggår: 2012
- Arkitekt: Rintala Eggertsson
- Sovrum: 2
- Antal bäddar: 4
- 6 meter ovanför marken
- Vikt: 22 ton
- Yta: 53 m2
Hjälp med bokning?

Hitta hit

Treehotel i Harads ligger ungefär sju mil, eller en timme med bil, från Luleå (Kallax) flygplats.

Treehotel
Edeforsväg 2 A
960 24 Harads
Sverige

Telefon: +46 (0)928-103 00
E-post: booking@treehotel.se